Monday, January 13, 2014

♥"epy 2014.. its too late.. miszy for make a wish"♥

Page Divders

Hye uolls and salam satu Malaysia.. Alhamdulillah .. tak sangka skarang dah tahun 2014… Nampak sangat miszy dah lama tak update blog nie.. awat lah malas sangat nak update nie nurul??
Banyak benda yang dah berubah pada tahun 2013 yang lepas… dan skrg miszy sudah pown berumo 21 tahun hahah Nampak sangat dah tua right?? Dan yang paling penting miszy dah pown selamat menjadi tunang orang … dan… Insyaallah tak lama lagi miszy akan jadi isteri orang… x sangka kan… masa berlalu terlalu pantas…

Rasew nyew tak terlambat lagi kan kalau miszy nak wish “Selamat Tahun Baru” kat semua orang … al-maklumlah sebagai mukadimah untuk tahun 2014 nie tol tak… by the way.. apa azam korang tahun ni?? Azam tahun lepas tercapai tak?? Ke .. azam tahun lepas korang bawak ke tahun 2014?? Kalau macam tu lah jawabnyew.. anda adalah seorang yang terbaik dan sentiasa berusaha untuk mendapatkan apa yg korang nak.. walaupun hari berganti hari.. tahun berganti tahun dan masa berganti masa.. ceyh!! Ayat tak ley belah kan?

So, kat sini miszy nak bagi tips sikit hehehe :-

·         Mulakan harimu dengan senyuman
  •       Sentiasa memberi salam sebelum memulakan perbualan dengan rakan-rakan
  •       Sentiasa berfikiran positif walaupun dalam keadaan marah
  •      Tunjukkan aura yang positif kepada rakan-rakan ..
Hah!! Tu lah serba sikit tips untuk kurangkan stress hehehe… J

p/s : rasa lapar plak bila dah tengah malam nie.. kepala igt megi jewk ni… (oh my student life )