Monday, March 24, 2014

♥"entry yang dah lapok.. mungkin?? hehehe my engagement day"♥

Alhamdulillah... pejam celik..pejam celik dah nak masuk bulan 4.. x lama jewk lagi miszy akan menduduki final exam bagi sem 5... fuh!! berlapok dah blog nie.. al-maklum susah betol nak cari masa untuk update blog nie.. walaupun sebenarnya masa tu ada .. tapi paham-paham lah sikap orang melayu nie biasanye ada huruf "M" di depan "S" di belakang... 
hari nie miszy malas nak membebel panjang-panjang.. atas permintaan rakan-rakan miszy yang miszy kasihi.. miszy share kan gambar semasa pertunangan miszy yang berlangsung raya ke-4 tahun lepas.. hahaha nampak sgt entry dah lapok kan.. tapi x pew.. jom teroka gamba2 semasa majlis pertunangan miszy yang agak ringkas tapi Alhamdulillah meriah :)
 *antara barang hantaran dari pihak en.tunang

 *cincin tu 1 pilihan miszy 1 lagi pilihan ma en.tunang

 *masew ni masing-masing tertanya-tanya muat ke cincin?? hahahah

 *dapat ciuman dari opah sedara en.tunang 

*en.tunang kalau disuruh posing confirm muka die yang paling menonjol

*Alhamdulillah dialah kekasih pilihan miszy Rahim B. Zulkifli

p/s: malasnyew nak study argh!! exam nak dekat cam ne nie ngeee...

No comments: