Monday, March 24, 2014

♥"entry yang dah lapok.. mungkin?? hehehe my engagement day"♥

Alhamdulillah... pejam celik..pejam celik dah nak masuk bulan 4.. x lama jewk lagi miszy akan menduduki final exam bagi sem 5... fuh!! berlapok dah blog nie.. al-maklum susah betol nak cari masa untuk update blog nie.. walaupun sebenarnya masa tu ada .. tapi paham-paham lah sikap orang melayu nie biasanye ada huruf "M" di depan "S" di belakang... 
hari nie miszy malas nak membebel panjang-panjang.. atas permintaan rakan-rakan miszy yang miszy kasihi.. miszy share kan gambar semasa pertunangan miszy yang berlangsung raya ke-4 tahun lepas.. hahaha nampak sgt entry dah lapok kan.. tapi x pew.. jom teroka gamba2 semasa majlis pertunangan miszy yang agak ringkas tapi Alhamdulillah meriah :)
 *antara barang hantaran dari pihak en.tunang

 *cincin tu 1 pilihan miszy 1 lagi pilihan ma en.tunang

 *masew ni masing-masing tertanya-tanya muat ke cincin?? hahahah

 *dapat ciuman dari opah sedara en.tunang 

*en.tunang kalau disuruh posing confirm muka die yang paling menonjol

*Alhamdulillah dialah kekasih pilihan miszy Rahim B. Zulkifli

p/s: malasnyew nak study argh!! exam nak dekat cam ne nie ngeee...

Monday, January 13, 2014

♥"epy 2014.. its too late.. miszy for make a wish"♥

Page Divders

Hye uolls and salam satu Malaysia.. Alhamdulillah .. tak sangka skarang dah tahun 2014… Nampak sangat miszy dah lama tak update blog nie.. awat lah malas sangat nak update nie nurul??
Banyak benda yang dah berubah pada tahun 2013 yang lepas… dan skrg miszy sudah pown berumo 21 tahun hahah Nampak sangat dah tua right?? Dan yang paling penting miszy dah pown selamat menjadi tunang orang … dan… Insyaallah tak lama lagi miszy akan jadi isteri orang… x sangka kan… masa berlalu terlalu pantas…

Rasew nyew tak terlambat lagi kan kalau miszy nak wish “Selamat Tahun Baru” kat semua orang … al-maklumlah sebagai mukadimah untuk tahun 2014 nie tol tak… by the way.. apa azam korang tahun ni?? Azam tahun lepas tercapai tak?? Ke .. azam tahun lepas korang bawak ke tahun 2014?? Kalau macam tu lah jawabnyew.. anda adalah seorang yang terbaik dan sentiasa berusaha untuk mendapatkan apa yg korang nak.. walaupun hari berganti hari.. tahun berganti tahun dan masa berganti masa.. ceyh!! Ayat tak ley belah kan?

So, kat sini miszy nak bagi tips sikit hehehe :-

·         Mulakan harimu dengan senyuman
  •       Sentiasa memberi salam sebelum memulakan perbualan dengan rakan-rakan
  •       Sentiasa berfikiran positif walaupun dalam keadaan marah
  •      Tunjukkan aura yang positif kepada rakan-rakan ..
Hah!! Tu lah serba sikit tips untuk kurangkan stress hehehe… J

p/s : rasa lapar plak bila dah tengah malam nie.. kepala igt megi jewk ni… (oh my student life )