Thursday, May 16, 2013

♥"selamat hari guru "♥


salam satu Malaysia.. hehehe 16 mei kan ari nie? “SELAMAT HARI GURU” kepada guru-guru di Malaysia … hehehe tak lupa juga kepada ibubapa kitew.. mereka juga merupakan guru yang mengajarkan erti sesebuah kehidupan dari kitew masih baby sehingga lah dah besar panjang .. betul tak?

Alhamdulillah .. semakin hari semakin dekat masa result final exam sem 3 miszy nak kuar. Ya Allah takutnya…. Dan tak lama lagi miszy juga akan menjalani latihan industry hurm tak tahu lagi macam mana miszy nak bahagikan masa ngan kerja, blogger, and bisnes online miszy tu.. harap-harap dipermudahkan segala urusan miszy… hah!!!
Ari nie miszy nak mempromosikan barang baru nie hehehe…nak tahu ape jom kitew teroka !!


TELEKUNG POKET PAINTED

-untuk muslimah yang ingin menjaga solat tanpa mengira TEMPAT dan WAKTU.
-untuk muslimah yang was-was tentang kebersihan telekung awam/wakaf di kompleks beli belah, station minyak, RnR dan surau-surau yang sering berbau dan lembab.
-malah, ia juga sesuai dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang

Ciri-ciri TELEKUNG POKET PAINTED:

-Daripada fabric ABUTAI
-Motifnya diwarnakan
-Disertakan dengan beg kecil mengikut warna telekung
-Saiz seperti dalam gambar
-Sangat ringan dan boleh dilipat sekecil genggaman
-Mudah dibasuh tangan dan cepat kering
-Terdapat dalam pelbagai jenis warna

#sesuai dipakai dengan pakaian yang lengkap kerana fabriknya nipis dan ringan.

-untuk maklumat lanjut, PM saya ataupun pergi ke website kami di :
http://miszyshop.com/?p=telekung_poket_painted


p/s: rasew macam nak makan burger lah … ngee

No comments: