Thursday, May 30, 2013

♥"roda tu sentiasa berputar lah.. kawan :) "♥

Page Divders

Salam satu Malaysia semua..hari nie miszy tak mo “promote” barang tapi miszy nak share kan tentang diri miszy lak … ALHAMDULILLAH result untuk sem 3 dah keluar… heehehe tapi miszy betul2 “down” sebb result jatuh walaupun tak teruk mana tapi miszy rasa miszy dah hampa kan hati mama and papa miszy yang nak miszy dapat dekan ngee…
Tapi nak wat cam ne kan?? Result pown dah keluar kan? Jadi, sekarang yang mampu miszy buat ialah hanya bersyukur dengan apa yang miszy dapat… betul tak?

So kali nie miszy nak bagi sedikit sebanyak nasihat kat adik-adik serta kakak or abang-abang kat luar tu .. jangan lah give up lebey-lebey sgt… hehehe bukan ke dah jadi resmi padi “roda tu sentiasa berputar , orang yang sentiasa berada di atas mungkin boleh jatuh menjunam” dan tak semestinya bila kita jatuh menjunam tu x semestinya kita tak boleh bangkit balik tol tak?

Jadi apa salah nyew kalau kita jatuh…dan tak salah juga kalau kita cuba untuk bangkit balik kan? Lupa kan jewk apa orang len nak ckp.. tutup telinga and teruskan berusaha lebih sikit dari sebelum nyew… adat lah kalau penat siket hehehe kata nak bangkit tol tak… tapi awas jangan hangat-hangat tahi ayam jewk ngee.. yelah orang sekarang nie kalau hari nie punyew lah kuat azam nak jadi yg terbaik tiba-tiba esok nya… “argh!! Malas lah” hahaha (nie peringatan untuk miszy juga) ngeee…. (terasa pula diri hamba ini)

p/s: Nampak sangat ayat miszy tergantung kan…. Miszy terpaksa out dulu mama sudah membebel :P

1 comment:

Mia Liana said...

takpe... kalau result down jangan mengalah. next time kalau exam usaha lebih keras lagi ya..