Thursday, May 30, 2013

♥"roda tu sentiasa berputar lah.. kawan :) "♥

Page Divders

Salam satu Malaysia semua..hari nie miszy tak mo “promote” barang tapi miszy nak share kan tentang diri miszy lak … ALHAMDULILLAH result untuk sem 3 dah keluar… heehehe tapi miszy betul2 “down” sebb result jatuh walaupun tak teruk mana tapi miszy rasa miszy dah hampa kan hati mama and papa miszy yang nak miszy dapat dekan ngee…
Tapi nak wat cam ne kan?? Result pown dah keluar kan? Jadi, sekarang yang mampu miszy buat ialah hanya bersyukur dengan apa yang miszy dapat… betul tak?

So kali nie miszy nak bagi sedikit sebanyak nasihat kat adik-adik serta kakak or abang-abang kat luar tu .. jangan lah give up lebey-lebey sgt… hehehe bukan ke dah jadi resmi padi “roda tu sentiasa berputar , orang yang sentiasa berada di atas mungkin boleh jatuh menjunam” dan tak semestinya bila kita jatuh menjunam tu x semestinya kita tak boleh bangkit balik tol tak?

Jadi apa salah nyew kalau kita jatuh…dan tak salah juga kalau kita cuba untuk bangkit balik kan? Lupa kan jewk apa orang len nak ckp.. tutup telinga and teruskan berusaha lebih sikit dari sebelum nyew… adat lah kalau penat siket hehehe kata nak bangkit tol tak… tapi awas jangan hangat-hangat tahi ayam jewk ngee.. yelah orang sekarang nie kalau hari nie punyew lah kuat azam nak jadi yg terbaik tiba-tiba esok nya… “argh!! Malas lah” hahaha (nie peringatan untuk miszy juga) ngeee…. (terasa pula diri hamba ini)

p/s: Nampak sangat ayat miszy tergantung kan…. Miszy terpaksa out dulu mama sudah membebel :P

Thursday, May 16, 2013

♥"selamat hari guru "♥


salam satu Malaysia.. hehehe 16 mei kan ari nie? “SELAMAT HARI GURU” kepada guru-guru di Malaysia … hehehe tak lupa juga kepada ibubapa kitew.. mereka juga merupakan guru yang mengajarkan erti sesebuah kehidupan dari kitew masih baby sehingga lah dah besar panjang .. betul tak?

Alhamdulillah .. semakin hari semakin dekat masa result final exam sem 3 miszy nak kuar. Ya Allah takutnya…. Dan tak lama lagi miszy juga akan menjalani latihan industry hurm tak tahu lagi macam mana miszy nak bahagikan masa ngan kerja, blogger, and bisnes online miszy tu.. harap-harap dipermudahkan segala urusan miszy… hah!!!
Ari nie miszy nak mempromosikan barang baru nie hehehe…nak tahu ape jom kitew teroka !!


TELEKUNG POKET PAINTED

-untuk muslimah yang ingin menjaga solat tanpa mengira TEMPAT dan WAKTU.
-untuk muslimah yang was-was tentang kebersihan telekung awam/wakaf di kompleks beli belah, station minyak, RnR dan surau-surau yang sering berbau dan lembab.
-malah, ia juga sesuai dijadikan hadiah kepada orang yang tersayang

Ciri-ciri TELEKUNG POKET PAINTED:

-Daripada fabric ABUTAI
-Motifnya diwarnakan
-Disertakan dengan beg kecil mengikut warna telekung
-Saiz seperti dalam gambar
-Sangat ringan dan boleh dilipat sekecil genggaman
-Mudah dibasuh tangan dan cepat kering
-Terdapat dalam pelbagai jenis warna

#sesuai dipakai dengan pakaian yang lengkap kerana fabriknya nipis dan ringan.

-untuk maklumat lanjut, PM saya ataupun pergi ke website kami di :
http://miszyshop.com/?p=telekung_poket_painted


p/s: rasew macam nak makan burger lah … ngee

Saturday, May 11, 2013

♥"pernah dengar Jam ke-kanan?? "♥

Hye salam satu Malaysia… Alhamdulillah hari ini miszy diberikan peluang untuk ucapkan selamat hari ibu untuk mama .. by the way.. selamat hari ibu kepada semua ibu-ibu di dunia.
Okey, hari ini miszy nak share tentang jam ke-kanan nie, semenjak miszy bukak blogshop nie asyik nak promote barang je hehehe seronok bila kitew dapat belajar bagaimana nak berurusan dengan orang ramai.

APA KELEBIHAN JAM KEKANAN NI?


1. Sebagai pengimbang semulajadi setiap detik/saat.
2. Menjadikan fikiran lebih tenang dengan penghantaran mesej 
    tenaga secara tetap dan sekata.
3. Membantu mengawal rentak jantung
4. Mengharmonikan sistem kesemua kelenjar.
5. Memenuhi falsafah hukum 7 kuasa menguasai tenaga.



MENGUKUHKAN 7 KEADAAN:



1. Keberanian mengatasi Kesilapan.
2. Kelajuan mengatasi Kelewatan.
3. Kemudahan mengatasi Rintangan.
4. Kestabilan mengatasi Kucar-kacir.
5. Kekuatan mengatasi Kelemahan.
6. KEUNTUNGAN mengatasi KERUGIAN.
7. KEJAYAAN mengatasi KEGAGALAN.

"Jadi, jom bertukar ke jam ke-kanan"


Jam Silicon Nano ANTICLOCKWISE
-Konsep Jam Hijrah Timepieces ini Mix & Match-
-Pilih padanan Muka (Face) dan Tali (Strap) mengikut kesukaan anda-
-Terdapat dalam pelbagai jenis warna yang menarik-
Jam Tangan Wanita ANTICLOCKWISE
Terdapat 2 design yang menarik 
- HW01 (Jawi/Arabic) -
- HW02 (Rumi)-



Untuk maklumat lanjut mahupun untuk membuat tempahan sila lawati blogshop kami di :



 ( BAGI Jam Silicon Nano ANTICLOCKWISE)

 (BAGI Jam Tangan Wanita ANTICLOCKWISE)

ATAUPUN CARI KAMI DI :

 “"Kami Komited Ke Arah Kecemerlangan Produk Islamik"