Monday, April 1, 2013

♥"final exam is coming!!!! "♥


Hye salam satu Malaysia, hurm lama juga kan? Miszy x update blog … al-maklumlah miszy terlampau bz menguruskan proses latihan industri.. sampai-sampai blog miszy nie terabai …. Kecian die… hehehe
Alhamdulillah .. miszy telahpun mendapat tempat untuk menjalani proses praktikal nanti .. nak tahu kat mana??? Hehehe mesti lah kawasan yang berdekatan dengan rumah miszy hehehe “Majlis Pebandaran Pasir Gudang” hehehe nie lah tempat praktikal miszy selama 6 bulan… miszy berharap sangat proses latihan industry nanti berjalan dengan lancar… amin
Hurm 25.4.2013 tak sabar nak tunggu tarikh keramat nie…
Time nie lah miszy nak dating puas2 dari jam 2.00 ptg sampai jam 4.00 ptg hehehe
Nk tawu tak … miszy dating ngan sapa?
Hehehe nama die law….
Dia ade anak…
«  Anak pertama namanya federal court
«  Anak kedua lak court of appeal
«  Anak ketiga high court

Dari situ pown korang dah ley agak kan die sapa.. hehehe
Argh!! Tarikh tu tarikh final exam bagi subject law… doakan miszy ea J

p/s :rasew macam nak makan megi lah plak hehehehe


2 comments:

Cik Pelangi said...

selamat berpraktikal..kite nk habes da praktikal ujung bulan ni,,hehe :)

~Miszy_Nurul~ said...

wow..seronok nyew... miszy takot sgt nak jalani praktikal sbb miszy x penah lagi bekerja... hurm...