Wednesday, February 13, 2013

"♥sem 3... pangkor mari♥"

salam satu Malaysia.. hehehe dari tajuk tu korang mesti dah tahu kan apew yg miszy nak citew kan kat kowang kan.. harus lah trip ke pangkor tu.. tol x??? hehehehe
hurm nk citew semua apew yg terjadi kat sana .. memang tak lah... hahaha sebb kang buhsan pulak dgr "jari miszy berceloteh" hehehe
so miszy wat keputusan tuk "share" kat korang gamba masa dekat "pangkor" bersama classmate...
jom teroka!!!

day 1......


♥bertolak dari poli sabak bernam ke pangkor ye!!!!♥
♥dalam feri bersama classmate "hanya 20 ringgit perjalanan pergi dan balik♥
♥sesampai di Pangkor terus nek van pink untuk ke chalet di teluk nipah ...."jambu gitu"♥


♥berkayak bersama classmate♥
♥bermain valleyball with my classmate♥
♥latihan dalam kumpulan bersama "group fishing"♥

day 2


♥ber"snorkeling di pulau gia♥
♥memancing dan mencari siput yat...yat.. bersama classmate♥
♥\karoke time.. masing2 tunjuk bakat hahaha♥

day 3


♥sukaneka bersama classmate hehehe♥
♥pink van dah mari.. ngeee kene balik dah :( ♥
♥akhirnya sampai semula ke lumut selamat tinggal pangkor♥


♥sem 3 pulau pangkor!!!!!!!!!! peace!!!!!!! ♥

p/s: balik dari pangkor asew badan dah nek lah ngee!!! nak kurus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments: