Friday, February 1, 2013

♥"pangkor punyew pasal!! sungai besar i'm coming"♥


Hehehe… hye salam satu Malaysia… hehehe wow!! Ary nie dah masuk bulan februari kan??? Hehehe x lama agie miszy cuti mid sem ….” Waduh-waduh nggak sabar mahu balik jaybee “ (amek ko indon mari sudah) hehehe…. Tapi sebelom cuti raya cina miszy akan ke  ‘’pangkor”… and yang bestnyew kali nie miszy bawa bby miszy sekali …. Sapew lagi kalo bukan bby “cumi” hehehe… hah!! Penat betol ary nie … sehari suntuk pergi merayau “sungai besar” bersama classmate hehehe sbb kan satu tujuan jewk … 
nk tawu apew??
Hahaha “kasut “crokklah” (x tawu lah miszy betol ke salah ejaan miszy tu ) hehehe… gara-gara snorkeling punyew pasal "melayang" 15 inggit walhal kat jaybee kasut crokk just 10 inggit jewk…. Ngee…
Jalan punya jalan cop!!!! Miszy nk ke kedai 2 inggit (miszy mampu kedai 2 inggit jewk x mcm kowang barang brand .. pewh!! Walah) apew lagi "capai" satu beg untuk si “bby cumi” hehehe die pown kene lah adew beg bawu ..x kan miszy jewk yg nak bawu tol x??? and nak jadikan citew.. jalan punyew jalan tup!!! Hehehe comel nyew “benda alah nie” so ngan wat mukew kesian minx classmate beli kan hahaha 2 inggit je x kan kedekot kot… hahahah…. Agak2 uols apew “benda alah tu”??? hahahaha….

Jeng…jeng….kalo  Kowang Nampak ada benda yg pelik … tu lah “benda alah” tu… hahahaha




p/s :-Spongebob merah hahaha !!!! Nampak sgt miszy nie  bawu berumo 2 tahun hahaha bukan 20 tawun … tol x???

No comments: