Thursday, February 28, 2013

♥"my baby dah "gemuk" "♥

salam satu Malaysia.... fuh!! penat betul sejak bergelar pelajar sem "3" ... banyak benda yang miszy terpaksa uruskan... lagi-lagi hal yang berkaitan dengan latihan industri...
 "YA ALLAH kau permudahkanlah setiap urusanku menjalani tempoh sebagai pelajar sem "3" di Politeknik Sultan Idris Shah "

okey... back to my story... "my baby dah "gemuk""??? hehehehe
mesti korang tertanya-tanya sejak bila miszy kahwin nie??
hehehehe ... alahai... lupa lah tu..... 
kan miszy pernah cerita tentang anak-anak miszy yang nakal-nakal...???
tapi skunk anak miszy tinggal sekor jewk...
hurm sedey biley ckp lebey-lebey pasal anak-anak miszy nie hehehe 
"anak-anak miszy"
(kalo nk tawu sapew mereka klik jewk link tu) ...hehehe


hah!!!! nampak x tu???
si cumi!!! degil gilew....tak kire apew pon jadi... die tetap nak duk atas peha miszy...
miszy igt kucing jewk pandai nk bermanja dengan kitew nie... upewnyew.....
anak miszy si cumi pown sama..... kalo boley lagi tinggi die nak duduk....
semakin gemuk kan si cumi??? hehehehe
harus lah "mcm tuan die"
rasa bangga lak bilew ramai kawan miszy ckp si cumi nie gemuk...
hehehehe....adew yg minta tips lagi mcm anew nk jaga sampai "kura-kura" nie gemuk cm miszy punyew....

hope sangat cumi semakin sihat...sihat...dan ...sihat...
macam mama die... :P
("ops!!! x malu!!! bahasakan diri sendiri mama :P")

p/s: cepat lah... abis sem 3... x saba-saba nak praktikal walhal tempat praktikal x jumpew ag...ngeee :P

1 comment:

Cik Pelangi said...

okay pe jadi "mama" kura2 comel tu."mama" dia pun comel..kikiki.. :p