Saturday, January 5, 2013

♥"gelagat si baby cumi and cimi."♥


Hai semua.... hehehe ops!! Apew yg biadap sgt miszy nie!! Bagilah salam dulu... hehehe betol x???
Kkkkk.... ASsALAMUALAIKUM semua :) ....hah!!! ary nie apew plak miszy nk membebel ek..?? agak2 uols lah apew yg miszy nk “bebelkan”??? hurm haruussss lah!!! Pasal anak2 miszy yg cerdik lagi pintar nie... hahaha adew2 jewlah miszy nie....

Manew lah anak2 miszy pegi laju sangat die lari hahaha sampai miszy pown dh penak mengeja diowang cey!!! (setakat kat dlm bilik x lari kemana lah ngeekkk) 

Sakit nyew aty ...asal nk makan timbul lak anak2 miszy nie atoiyai!!! G kat miszy kepala mulew mendongak pandang miszy hahaha “cumi2” pandai ea ko!! Nk mk jewk cari mama ko nie kalo x lari entah kemana.. semua tempat ko teroka bawah katil , belakan almari, bawah meja.. hahaha nasib roommate mama g outing ngee...
 (ceyh!! Dah bahasakan diri mamalah!!! Mama ke??? Mama lah sgt :P)




Hah tgk tu abis kaki penuh sampah dikaki hahaha mcm2 habuk ko sapu ye cumi ish!!!! Pasnie senang lah mama x yah beli penyapu.. sbb hang dah de hahaha hang jewlah yg sapu bilik mama confirm bersih!!! Hahaha

p/s:- cimi tdo jewk x abis2 entah mati entah hidup atoiyai!!!



Thursday, January 3, 2013

♥"cumi and cimi syg!!."♥


Selamat tawun bawu hehehe wow!!! “2013” seyh makin tua lah miszy cam nie atoiyai!!! Sedeynyew... skunk dah x dew angka 1 di depan tapi angka 2 di depan hahahah tua meyh!!! Mesty kowang dah senaraikan azam bawu kowang kan??? Hehehehe bapew banyak azam yang kowang list kan?? Azam tawun lepas dah terlaksana ke??? Bagi miszy ALHAMDULILLAH azam miszy yang tawun lepas hamper semua selamat di laksanakan ... hope azam kali nie akan terlaksana juga seperti tawun2 lepas 
INSYAALLAH... 

Hah!!! Skunk miszy kan dh sem 3 (cpat betul mase berlalu..)... yg sedey nyew kali nie miszy terpaksa berpisah ngan my kembar.. argh!! Mcm nak menjerit jewk... al-maklum miszy dapat asrama tapi die .. hurm..so utuk mengisi kesunyian miszy... miszy beli lah 2 ekor kura2 as my “anak” (rojak betol ah aq nie)...

Cak!!! cimi and cumi jom kitew teroka gamba comel anak2 miszy nie nak x?? Hehehe 



p/s: lapar plak!!! padahal bawu jewk breakfast haha x lama agie gemuk lah aq!!! :P