Saturday, September 8, 2012

♥"balik kampong!!! oh!!oh!!oh!! bahau!!!"♥

Lai..lai..lai... hehehe hye uols!! Fuh dah “berlapuk” dah miszy nyew blog ... hahaha al-maklumlah miszy skunk agak bz “siket” hehehe dah masuk sem 2 kan... fuh!!! Padat betol jadual miszy... hehehe..
Dalam “bz2” miszy... smpat jugak miszy balik kampong miszy masa hari kemerdekaan Negara kitew.. hahaha yo!!! Bahau!!! Gempak gilew!!! Mcm2 tempat sepupu miszy bawa miszy and my kemba tersayang “iyka”  hahaha .... mmg "5 star "lah layanan yg kitewoang dapat... hahaha

Hurm...!! dlm epy2 miszy kt bahau tu adew gak pengalaman yg “agak” ngee!!! X tawu lah nak ckp ca ne... mana x nyew.. penat2 dari seremban nek train ke kl centre pastu nek “lrt” ke pudu hahaha tapi akhirnya punah harapan sbb tiket abis.... (ceh !! ayat x ley nak bapew belah) ape lagi.. jantong mula lah “dup..dap2” mcm2 owang miszy and iyka kol tapi.. hampeh.. x dew jawapan yg menarik... tapi hahaha thank to ekyn sbb saggup nak tumpangkan kiteowang balik poli... nasib bek lah klass ary isnin start kol 11 kalo x.. hurm.... so dari pudu kiteowang balik ke kl centre and terus amek train ke batang kali (rumah ekyn) hahaha nasib2....

Ngee!!! Boring kan asik tgk tulisan ?? penuh betol miszy bercerita kan??? Ngeee x pe2 miszy sajikan uols dengan gamba yg “agak” menarik...masew miszy “bercuti “hahah (ayat x nak kalah) :P di “bahau” :P

"otw to ulu bendul"

 "game time"

p/s: kadangkala pengalaman amat diperlukan dalam kehidupan seseorang..kerana dengan pengalaman yg kitew adewmembuatkan hidup kitew lebih berai untuk melakukan sesuatu perkara :) 

No comments: