Thursday, September 1, 2011

"♥alamak "tercicir" lah plak...ngee~~!!♥"

hahaha nie bukan kes "tercicir" barang atawpown duit hehehehe nie kes....tercicir "owg" hahaha..kowang penah dgr x owg boley tercicir "owg" hahaha ..nampak pelik kn??? tapi hakikatnyew,,... ngee~~!!! hahahaha bilew terkenang balik peristiwa mase beraya kat umah mak long miszy kt "tengaroh 1" (ceyh~~!! promote tempat agy) mcm nak ketawa gilew2 jewk "sampai" pecah pewot hahaha..manew x nyew sbb "abg m" sowg jewk riuh satu umah.....

"apa jadi?????"

jadi??? mcm2 jadi hehehehe...."abg m" nie sebenarnyew mata die "x bpew nak" nampak aka nama kasar die "buta" ...al-maklumlah selaput putih die dah tutup matew die tu..tapi bagi miszy "abg m" nie sebenarnyew nampak sbb kowg banyangkan masew berjalan die ley dekat2 then die "raba" miszy ngee~!!! menjerit miszy masew tu gara2 geram ngan die !! ngee.... okey2 back to story (ceyh!!! owg puteh sudah keluar) hahahaha...adew mamat nie "syafiq" nama nye hehehehe die nie sepupu miszy..masew kiteowg beraya "syafiq" nie lah yg pimpin "abg m" ke hulu-hilir hehehe..adew satu masew tu "abg m" nak ke tndas then si "syafiq" nie anta lah die... lepas anta si "abg m" nie syafiq terus pi ruang tamu hahaha ....dalam 10 minit gitu kiteowg satu family plek.....sbb......."abg m" x dew kat ruang tamu ...hehehe upewnyew...syafiq nie lupew yg "abg m" adew kat dlm toilet x keluar2 lagi hahaha...lupew kejap yg "abg m" nie si buta yg malang hahaha (kejam ayat miszy) kesin die....."gamat " satu umah gelakkan die...hehehe

p/s: "abg m" tu x nampak tapi cara die cm nampak jewk ke hulu-ke hilir kalo berjalan ...sampai x ingat dunia hahahaha..pastu yg miszy x sukew cara die...die sukew sgt lawan cakap mak die...ngee~~!!! bab "si buta" tu x mention apew2...just sakit aty!! sbb "abg m" nie nampak just pandangan die kabor..n die mlm gilew!!ngee....!!

No comments: