Friday, July 15, 2011

"♥ops!!! kete wat hal...ngee..!!♥"

hehehe macam "gempak jak "tgk tajok entry...walhal x gempak manew pown....alah biasalah kalo selalu nak balik jaoh kete wat hal...lagi2 kat "lebuhraya"tol x???? hahaha amek kau!!! rasew kan cam ne kau idup bilew kete rosak kat lebuhraya..hahahah....
(padan muke kat diri sendiri sebenarnyew)

bilew jadi???

malam tadi...hahaha gempak gilew kelam kabut nasib bek enjin x ley idup masew nak isi minyak kat shell..hahaha terpaksew lah "muke miszy nie" yg tolak kete...hahaha... nasib bek adew mamat bagla yg keje kat shell tu..hahaha die kesian tgk miszy tolak kete sowg2 die pown ikut tolak skli hehehe yg kala nyew..adew ke patot miszy ckp "thank" die ckp "thank you "balik hahaha x patot2...

abes tu cam ne???

hahaha nasib bek r ramai owg tolon...tapi...hampeh!! sowng pown x ley buat...nk kate beteri???? x pulak sebab dah tolak banyk kali still x idup...hahahaha...
last2 bangla tu bawa......"benda kepit-kepit"
( hahaha miszy pown x tawu name benda alah tu men ckp jewk tu)
sempat lagi die tgk miszy...ceh!!! adew udang di sebalik batu upewnyew....ngee!!!
tapi....ngeee...x ley gak....
hampeh tol bagla nie...tapi thank r kat die...kalo x dew die sape lah nak tolong miszy tolak kete tol x??? hahaha (bersyukur lah beb)

then???

papa kol membe die ....nasib bek membe die tu bek n pandai bab2 kete nie..hehehe miszy "tabit" gilew ah...walhal dari pasir gudang ke kulai jaoh tu....tapi still sanggup dtg tolong....
(nie namanyew semangat setia kawan....ngee.. miszy nyew membe ngee...hampeh!!) hahaha "sempat lagi mengutuk!!!"
x bek lah mek!!!

akhirnye???

terpaksew patah balik ke pasir gudang sbb takot apew2 terjadi.....ngee....nasib bek adew kete lagi satu kalo x....x balik lah miszy negeri sembilan...kesian kat atok....
hehehehe


p/s:hope ary nie ley sampai..hehehehe harap2 sgt x dew apew2 yg "berlaku" ag...aduhai!!!!

No comments: