Saturday, May 28, 2011

pergh!!! balik dari plkn kene uruskan itu ini...ngee...sadess~~!!

hehehe pergh!!! tjok !!! "mcm tgh bengang jak" hahaha mybe lah...sbb miszy penat gilew bayangkan dalam satu ary miszy terpakse menguruskan urusan kemasukkan ke poli...argh!! nie bawu jewk terima tawaran tu belom ag daftar kat sanew...atoiyai...rumit sungguh....kenapa lah pihak poli x wat melalui internet jewk same adew kitew trima ke x tawaran tersebut....x yah lah susah2 miszy nak ke hulu ke hilir sambil bwak sijil, sampul surat, stem...segala macam ah....dah lah die bagi tempoh x mcm sekejap plak....ngee~~~ pening2....(nasib badan lah miszy ..dah ko ngada2 nak pi poli tu wat pe asal x stay jewk kat t.6???) huhuhu soalan yg x ley blah...hahahaha "miszy bukan apew.....family miszy cakap tawaran utuk belaja dtg just sekali seumo hidup...syg lah if miszy x amek peluang nie..." tapi kalo di pk2 kan ... betul gak apew yg family cakap .....hehehehe dapat gak miszy keluar dari jaybee... x dew r terperuk kat johor jewk...haha x "berkembang" otak den hahahaha.....


sabak bernam!!!! i coming.!!! ngee~~~!!







p/s: sementara tunggu bulan 12 miszy nak keje dulu...hehehe cari duit dulu....hehe ....thanx mama sbb tolong nurul uruskan hal poli yg "agak sengal" sampai2 mama terpakse amek cuti ngee.....sedes.....!! dah banyak kali aq susah kan mama...ngee...:(